Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4988
Назва: Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного
Інші назви: Использование пряновкусовых растений для обогащения хлеба пшеничного
Use of spice plants for the wheat bread enrichment
Автори: Костецька, К. В.
Ковтун-Водяницька, С. М.
Ключові слова: пряносмакові рослини;борошно пшеничне;нові рецептури;хлібні вироби;пряновкусовые растения;мука пшеничная;новые рецептуры;хлебные изделия;spice plants;wheat flour;new formulations;bread products
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 213-219.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин
Проведено исследование возможности применения редких пряновкусовых растений при изготовлении хлеба пшеничного. По определенным физико-химическим, органолептическим показателям хлеба подтверждена возможность изготовления хлеба с добавлением растений
The possibility of using low-spreading herbaceous plants in the production of wheat bread has been investigated. According to certain physicochemical, organoleptic characteristics of bread, the possibility of making bread with the addition of plants was confirmed
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4988
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32.pdf487.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.