Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Костецька, К. В. | - |
dc.contributor.author | Ковтун-Водяницька, С. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T11:10:39Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T11:10:39Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Костецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 213-219. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4988 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведено исследование возможности применения редких пряновкусовых растений при изготовлении хлеба пшеничного. По определенным физико-химическим, органолептическим показателям хлеба подтверждена возможность изготовления хлеба с добавлением растений | uk_UA |
dc.description.abstract | The possibility of using low-spreading herbaceous plants in the production of wheat bread has been investigated. According to certain physicochemical, organoleptic characteristics of bread, the possibility of making bread with the addition of plants was confirmed | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 | - |
dc.subject | пряносмакові рослини | uk_UA |
dc.subject | борошно пшеничне | uk_UA |
dc.subject | нові рецептури | uk_UA |
dc.subject | хлібні вироби | uk_UA |
dc.subject | пряновкусовые растения | uk_UA |
dc.subject | мука пшеничная | uk_UA |
dc.subject | новые рецептуры | uk_UA |
dc.subject | хлебные изделия | uk_UA |
dc.subject | spice plants | uk_UA |
dc.subject | wheat flour | uk_UA |
dc.subject | new formulations | uk_UA |
dc.subject | bread products | uk_UA |
dc.title | Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного | uk_UA |
dc.title.alternative | Использование пряновкусовых растений для обогащения хлеба пшеничного | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of spice plants for the wheat bread enrichment | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.