Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4988
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКостецька, К. В.-
dc.contributor.authorКовтун-Водяницька, С. М.-
dc.date.accessioned2022-08-16T11:10:39Z-
dc.date.available2022-08-16T11:10:39Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКостецька К. В., Ковтун-Водяницька С. М. Використання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничного. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 213-219.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4988-
dc.description.abstractПроведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослинuk_UA
dc.description.abstractПроведено исследование возможности применения редких пряновкусовых растений при изготовлении хлеба пшеничного. По определенным физико-химическим, органолептическим показателям хлеба подтверждена возможность изготовления хлеба с добавлением растенийuk_UA
dc.description.abstractThe possibility of using low-spreading herbaceous plants in the production of wheat bread has been investigated. According to certain physicochemical, organoleptic characteristics of bread, the possibility of making bread with the addition of plants was confirmeduk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.subjectпряносмакові рослиниuk_UA
dc.subjectборошно пшеничнеuk_UA
dc.subjectнові рецептуриuk_UA
dc.subjectхлібні виробиuk_UA
dc.subjectпряновкусовые растенияuk_UA
dc.subjectмука пшеничнаяuk_UA
dc.subjectновые рецептурыuk_UA
dc.subjectхлебные изделияuk_UA
dc.subjectspice plantsuk_UA
dc.subjectwheat flouruk_UA
dc.subjectnew formulationsuk_UA
dc.subjectbread productsuk_UA
dc.titleВикористання пряносмакових рослин для збагачення хліба пшеничногоuk_UA
dc.title.alternativeИспользование пряновкусовых растений для обогащения хлеба пшеничногоuk_UA
dc.title.alternativeUse of spice plants for the wheat bread enrichmentuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32.pdf487.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.