Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985
Назва: | Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій |
Інші назви: | Технология замороженных десертов с использованием криотехнологий Technology of frozen desserts using cryotechnologies |
Автори: | Медведєва, А. О. Антонюк, І. Ю. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 200-206. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто доцільність використання рідкого азоту у технології заморожених десертів. Розраховано хімічний склад у розроблених заморожених десертах з рослинною сировиною.
Розроблено технологічні карти та схеми на нові види продукції, впроваджено у виробництво. В статье рассматривается целесообразность использования жидкого азота в технологии замороженных десертов. Рассчитан химический состав разработанных замороженных десертов с растительным сырьем. Разработаны и внедрены в производство технологические карты и схемы для новых видов продукции. The article discusses the feasibility of using liquid nitrogen in the technology of frozen desserts. The chemical composition of the developed frozen desserts with vegetable raw materials is calculated. Technological maps and schemes for new types of products have been developed and introduced into production. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
30.pdf | 392.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.