Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМедведєва, А. О.-
dc.contributor.authorАнтонюк, І. Ю.-
dc.date.accessioned2022-08-16T10:50:18Z-
dc.date.available2022-08-16T10:50:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМедведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 200-206.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985-
dc.description.abstractУ статті розглянуто доцільність використання рідкого азоту у технології заморожених десертів. Розраховано хімічний склад у розроблених заморожених десертах з рослинною сировиною. Розроблено технологічні карти та схеми на нові види продукції, впроваджено у виробництво.uk_UA
dc.description.abstractВ статье рассматривается целесообразность использования жидкого азота в технологии замороженных десертов. Рассчитан химический состав разработанных замороженных десертов с растительным сырьем. Разработаны и внедрены в производство технологические карты и схемы для новых видов продукции.uk_UA
dc.description.abstractThe article discusses the feasibility of using liquid nitrogen in the technology of frozen desserts. The chemical composition of the developed frozen desserts with vegetable raw materials is calculated. Technological maps and schemes for new types of products have been developed and introduced into production.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.titleТехнологія заморожених десертів з використанням кріотехнологійuk_UA
dc.title.alternativeТехнология замороженных десертов с использованием криотехнологийuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of frozen desserts using cryotechnologiesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf392.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.