Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985
Название: Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій
Другие названия: Технология замороженных десертов с использованием криотехнологий
Technology of frozen desserts using cryotechnologies
Авторы: Медведєва, А. О.
Антонюк, І. Ю.
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використанням кріотехнологій. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 200-206.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто доцільність використання рідкого азоту у технології заморожених десертів. Розраховано хімічний склад у розроблених заморожених десертах з рослинною сировиною. Розроблено технологічні карти та схеми на нові види продукції, впроваджено у виробництво.
В статье рассматривается целесообразность использования жидкого азота в технологии замороженных десертов. Рассчитан химический состав разработанных замороженных десертов с растительным сырьем. Разработаны и внедрены в производство технологические карты и схемы для новых видов продукции.
The article discusses the feasibility of using liquid nitrogen in the technology of frozen desserts. The chemical composition of the developed frozen desserts with vegetable raw materials is calculated. Technological maps and schemes for new types of products have been developed and introduced into production.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4985
Располагается в коллекциях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30.pdf392.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.