Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984
Назва: Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печива
Інші назви: Определение оптимального соотношения композиционной смеси масла в технологии песчаного печенья
Determination optimal ratio of a compositional mixture of oilseeds in sandy cookies technology
Автори: Кравченко, М. Ф.
Михайлик, В. С.
Марусяк, Т. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кравченко М. Ф., Михайлик В. С., Марусяк Т. М. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 195-200.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): У статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку.
В статье представлен расчет оптимального соотношения композиционной смеси масличных культур в технологии песочного печенья. В результате экспериментальных и проектных исследований были определены концентрации грецких и кунжутных блюд. Поверхность ответа была построена.
The article presents the calculation of the optimal ratio of the composite mixture of oilseeds in the technology of shortbread cookies. As a result of the experimental and design studies, the concentrations of walnut and sesame meals were determined. The response surface was built.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
29.pdf378.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.