Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКравченко, М. Ф.-
dc.contributor.authorМихайлик, В. С.-
dc.contributor.authorМарусяк, Т. М.-
dc.date.accessioned2022-08-16T10:44:17Z-
dc.date.available2022-08-16T10:44:17Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКравченко М. Ф., Михайлик В. С., Марусяк Т. М. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 195-200.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984-
dc.description.abstractУ статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку.uk_UA
dc.description.abstractВ статье представлен расчет оптимального соотношения композиционной смеси масличных культур в технологии песочного печенья. В результате экспериментальных и проектных исследований были определены концентрации грецких и кунжутных блюд. Поверхность ответа была построена.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the calculation of the optimal ratio of the composite mixture of oilseeds in the technology of shortbread cookies. As a result of the experimental and design studies, the concentrations of walnut and sesame meals were determined. The response surface was built.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.titleВизначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печиваuk_UA
dc.title.alternativeОпределение оптимального соотношения композиционной смеси масла в технологии песчаного печеньяuk_UA
dc.title.alternativeDetermination optimal ratio of a compositional mixture of oilseeds in sandy cookies technologyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf378.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.