Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Михайлик, В. С. | - |
dc.contributor.author | Марусяк, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-16T10:44:17Z | - |
dc.date.available | 2022-08-16T10:44:17Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко М. Ф., Михайлик В. С., Марусяк Т. М. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 195-200. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано поверхню відгуку. | uk_UA |
dc.description.abstract | В статье представлен расчет оптимального соотношения композиционной смеси масличных культур в технологии песочного печенья. В результате экспериментальных и проектных исследований были определены концентрации грецких и кунжутных блюд. Поверхность ответа была построена. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article presents the calculation of the optimal ratio of the composite mixture of oilseeds in the technology of shortbread cookies. As a result of the experimental and design studies, the concentrations of walnut and sesame meals were determined. The response surface was built. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 | - |
dc.title | Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печива | uk_UA |
dc.title.alternative | Определение оптимального соотношения композиционной смеси масла в технологии песчаного печенья | uk_UA |
dc.title.alternative | Determination optimal ratio of a compositional mixture of oilseeds in sandy cookies technology | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.