Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984
Title: | Визначення оптимального співвідношення композаційної суміші шротів у технології пісочного печива |
Other Titles: | Определение оптимального соотношения композиционной смеси масла в технологии песчаного печенья Determination optimal ratio of a compositional mixture of oilseeds in sandy cookies technology |
Authors: | Кравченко, М. Ф. Михайлик, В. С. Марусяк, Т. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Кравченко М. Ф., Михайлик В. С., Марусяк Т. М. Визначення оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 195-200. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207 |
Abstract: | У статті наведено розрахунок оптимального співвідношення композиційної суміші шротів у технології пісочного печива. Планування експерименту було виконано за ортогональним
симетричним планом Бокса-Бенкена. В результаті проведених експериментальних та розрахункових досліджень були визначені концентрації шротів волоського горіха і кунжуту. Було побудовано
поверхню відгуку. В статье представлен расчет оптимального соотношения композиционной смеси масличных культур в технологии песочного печенья. В результате экспериментальных и проектных исследований были определены концентрации грецких и кунжутных блюд. Поверхность ответа была построена. The article presents the calculation of the optimal ratio of the composite mixture of oilseeds in the technology of shortbread cookies. As a result of the experimental and design studies, the concentrations of walnut and sesame meals were determined. The response surface was built. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4984 |
Appears in Collections: | Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.