Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49789
Назва: Математическое описание основных этапов моделирование процесса ориентирования початков при их подаче в молотилку
Інші назви: Математичне моделювання процесу орієнтування качанів при їх подачі до молотарки
Mathematical description of the basic stages design of process of orientation of ears at their serve in threshing machine
Автори: Романенко, А. А.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Романенко А. А. Математическое описание основных этапов моделирование процесса ориентирования початков при их подаче в молотилку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 77-83.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144
Короткий огляд (реферат): Описаны основные этапы ориентирования початков кукурузы в ориентирующем устройстве молотилки кукурузы. Выявлены параметры оказывающие основное влияние на процесс ориентирования.
Описані основні етапи орієнтування качанів кукурудзи орієнтуючим пристроєм молотарки кукурудзи. З'ясовані параметри що здійснюють вплив на процес орієнтування.
The basic stages of orientation of corn-cobs are described in the orienter of threshing machine of corn. Parameters are exposed rendering basic influence on the process of orientation.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49789
Розташовується у зібраннях:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_144_2014_16.pdf612.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.