Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49789
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРоманенко, А. А.-
dc.date.accessioned2024-03-29T08:23:31Z-
dc.date.available2024-03-29T08:23:31Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationРоманенко А. А. Математическое описание основных этапов моделирование процесса ориентирования початков при их подаче в молотилку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 77-83.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49789-
dc.description.abstractОписаны основные этапы ориентирования початков кукурузы в ориентирующем устройстве молотилки кукурузы. Выявлены параметры оказывающие основное влияние на процесс ориентирования.uk_UA
dc.description.abstractОписані основні етапи орієнтування качанів кукурудзи орієнтуючим пристроєм молотарки кукурудзи. З'ясовані параметри що здійснюють вплив на процес орієнтування.uk_UA
dc.description.abstractThe basic stages of orientation of corn-cobs are described in the orienter of threshing machine of corn. Parameters are exposed rendering basic influence on the process of orientation.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144-
dc.titleМатематическое описание основных этапов моделирование процесса ориентирования початков при их подаче в молотилкуuk_UA
dc.title.alternativeМатематичне моделювання процесу орієнтування качанів при їх подачі до молотаркиuk_UA
dc.title.alternativeMathematical description of the basic stages design of process of orientation of ears at their serve in threshing machineuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_144_2014_16.pdf612.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.