Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49789
Title: Математическое описание основных этапов моделирование процесса ориентирования початков при их подаче в молотилку
Other Titles: Математичне моделювання процесу орієнтування качанів при їх подачі до молотарки
Mathematical description of the basic stages design of process of orientation of ears at their serve in threshing machine
Authors: Романенко, А. А.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Романенко А. А. Математическое описание основных этапов моделирование процесса ориентирования початков при их подаче в молотилку. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 144 «Технічні системи і технології тваринництва». 2014. С. 77-83.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 144
Abstract: Описаны основные этапы ориентирования початков кукурузы в ориентирующем устройстве молотилки кукурузы. Выявлены параметры оказывающие основное влияние на процесс ориентирования.
Описані основні етапи орієнтування качанів кукурудзи орієнтуючим пристроєм молотарки кукурудзи. З'ясовані параметри що здійснюють вплив на процес орієнтування.
The basic stages of orientation of corn-cobs are described in the orienter of threshing machine of corn. Parameters are exposed rendering basic influence on the process of orientation.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49789
Appears in Collections:Вип. 144: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_144_2014_16.pdf612.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.