Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Назва: Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні
Інші назви: Подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на нечетком логическом выводе
An approach to assessing the quality of food packaging based of fuzzy inference
Автори: Кащеєв, Л. Б.
Коваленко, С. В.
Коваленко, С. М.
Мегель, Ю. Є.
Путятін, В. П.
Чалий, І. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кащеєв Л. Б., Коваленко С. В., Коваленко С. М., Мегель Ю. Є., Путятін В. П., Чалий І. В. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 87-94.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Короткий огляд (реферат): У статті запропонований підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, що заснований на застосуванні системи нечіткого логічного виведення. Зазначений підхід дозволяє проводити оцінку якості продукції будь-якої природи.
В статье предложен подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на применении системы нечеткого логического вывода. Указанный подход позволяет проводить оценку качества продукции любой природы.
An approach to assessing the quality of food packaging, based on the fuzzy inference system, is proposed in the paper. This approach allows us to assess the quality of products of any nature.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Розташовується у зібраннях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13.pdf446.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.