Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКащеєв, Л. Б.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.contributor.authorМегель, Ю. Є.-
dc.contributor.authorПутятін, В. П.-
dc.contributor.authorЧалий, І. В.-
dc.date.accessioned2022-08-16T07:24:38Z-
dc.date.available2022-08-16T07:24:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКащеєв Л. Б., Коваленко С. В., Коваленко С. М., Мегель Ю. Є., Путятін В. П., Чалий І. В. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 87-94.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959-
dc.description.abstractУ статті запропонований підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, що заснований на застосуванні системи нечіткого логічного виведення. Зазначений підхід дозволяє проводити оцінку якості продукції будь-якої природи.uk_UA
dc.description.abstractВ статье предложен подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на применении системы нечеткого логического вывода. Указанный подход позволяет проводить оценку качества продукции любой природы.uk_UA
dc.description.abstractAn approach to assessing the quality of food packaging, based on the fuzzy inference system, is proposed in the paper. This approach allows us to assess the quality of products of any nature.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207-
dc.titleПідхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенніuk_UA
dc.title.alternativeПодход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на нечетком логическом выводеuk_UA
dc.title.alternativeAn approach to assessing the quality of food packaging based of fuzzy inferenceuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf446.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.