Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Название: Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні
Другие названия: Подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на нечетком логическом выводе
An approach to assessing the quality of food packaging based of fuzzy inference
Авторы: Кащеєв, Л. Б.
Коваленко, С. В.
Коваленко, С. М.
Мегель, Ю. Є.
Путятін, В. П.
Чалий, І. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кащеєв Л. Б., Коваленко С. В., Коваленко С. М., Мегель Ю. Є., Путятін В. П., Чалий І. В. Підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, заснований на нечіткому логічному виведенні. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 207 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2019. С. 87-94.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 207
Краткий осмотр (реферат): У статті запропонований підхід до оцінки якості упаковки харчових продуктів, що заснований на застосуванні системи нечіткого логічного виведення. Зазначений підхід дозволяє проводити оцінку якості продукції будь-якої природи.
В статье предложен подход к оценке качества упаковки пищевых продуктов, основанный на применении системы нечеткого логического вывода. Указанный подход позволяет проводить оценку качества продукции любой природы.
An approach to assessing the quality of food packaging, based on the fuzzy inference system, is proposed in the paper. This approach allows us to assess the quality of products of any nature.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4959
Располагается в коллекциях:Випуск 207: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13.pdf446.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.