Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533
Назва: | Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення |
Інші назви: | Organization of personnel work at an enterprise in the field of hospitality and ways to improve it |
Автори: | Сопронюк, Данило Ігорович |
Науковий керівник : | Скриннік, В. І. |
Місце роботи: | Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Ключові слова: | готельне господарство;кадрове забезпечення;управління;сфера гостинності;hotel management;human resources;management;hospitality |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Сопронюк Д. І. Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 66 с. |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження є діяльність закладу гостинності «GUEST
HOUSE»
Предметом кваліфікаційної роботи теоретичні та методологічні аспекти
кадрового забезпечення в готельному підприємстві «GUEST HOUSE».
Метою кваліфікаційної роботи є поглиблене вивчення та аналіз
інструментів формування кадрового забезпечення, розроблення рекомендацій
по вдосконаленню організації кадрової роботи в готельному підприємстві
«GUEST HOUSE». The object of the study is the activity of the hospitality establishment "GUEST HOUSE" The subject of the qualification work is theoretical and methodological aspects of personnel support in the hotel enterprise "GUEST HOUSE". The purpose of the qualification work is an in-depth study and analysis of tools for the formation of personnel support, development of recommendations for improving the organization of personnel work in the hotel enterprise "GUEST HOUSE" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533 |
Розташовується у зібраннях: | 241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023_M_241-22m-01_Sopronyuk_D_I.pdf Restricted Access | 1.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.