Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСкриннік, В. І.-
dc.contributor.authorСопронюк, Данило Ігорович-
dc.date.accessioned2024-03-25T10:09:52Z-
dc.date.available2024-03-25T10:09:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСопронюк Д. І. Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 66 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533-
dc.description.abstractОб’єктом дослідження є діяльність закладу гостинності «GUEST HOUSE» Предметом кваліфікаційної роботи теоретичні та методологічні аспекти кадрового забезпечення в готельному підприємстві «GUEST HOUSE». Метою кваліфікаційної роботи є поглиблене вивчення та аналіз інструментів формування кадрового забезпечення, розроблення рекомендацій по вдосконаленню організації кадрової роботи в готельному підприємстві «GUEST HOUSE».uk_UA
dc.description.abstractThe object of the study is the activity of the hospitality establishment "GUEST HOUSE" The subject of the qualification work is theoretical and methodological aspects of personnel support in the hotel enterprise "GUEST HOUSE". The purpose of the qualification work is an in-depth study and analysis of tools for the formation of personnel support, development of recommendations for improving the organization of personnel work in the hotel enterprise "GUEST HOUSE"uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.subjectкадрове забезпеченняuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjecthotel managementuk_UA
dc.subjecthuman resourcesuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjecthospitalityuk_UA
dc.titleОрганізація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконаленняuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of personnel work at an enterprise in the field of hospitality and ways to improve ituk_UA
dc.typeOtheruk_UA
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи-
Appears in Collections:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_M_241-22m-01_Sopronyuk_D_I.pdf
  Restricted Access
1.35 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.