Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533
Название: Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення
Другие названия: Organization of personnel work at an enterprise in the field of hospitality and ways to improve it
Авторы: Сопронюк, Данило Ігорович
Научный руководитель: Скриннік, В. І.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: готельне господарство;кадрове забезпечення;управління;сфера гостинності;hotel management;human resources;management;hospitality
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сопронюк Д. І. Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення: кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. В. І. Скриннік; Харків: ДБТУ, 2023. 66 с.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є діяльність закладу гостинності «GUEST HOUSE» Предметом кваліфікаційної роботи теоретичні та методологічні аспекти кадрового забезпечення в готельному підприємстві «GUEST HOUSE». Метою кваліфікаційної роботи є поглиблене вивчення та аналіз інструментів формування кадрового забезпечення, розроблення рекомендацій по вдосконаленню організації кадрової роботи в готельному підприємстві «GUEST HOUSE».
The object of the study is the activity of the hospitality establishment "GUEST HOUSE" The subject of the qualification work is theoretical and methodological aspects of personnel support in the hotel enterprise "GUEST HOUSE". The purpose of the qualification work is an in-depth study and analysis of tools for the formation of personnel support, development of recommendations for improving the organization of personnel work in the hotel enterprise "GUEST HOUSE"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49533
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_M_241-22m-01_Sopronyuk_D_I.pdf
  Restricted Access
1.35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.