Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49461
Назва: Управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства (на прикладі Hostel Good Night)
Автори: Бондарев, Микита Вадимович
Науковий керівник : Татар, Л. В
Місце роботи: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключові слова: SWOT-аналіз;маркетинг;стратегія;якість;SWOT analysis;marketing;strategy;quality
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бондарев М. В. Управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства (на прикладі Hostel Good Night): кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Л. В. Татар; Харків; ДБТУ. 2023. 104 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто проблеми управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства та роль маркетингових досліджень для розвитку готельного бізнесу. Проведено оцінку конкурентів хостелу «Good Night» за відгуками гостей. Визначено недоліки у роботі хостелу за допомогою методики SERVQUAL, прораховано критерії за розробленою анкетою. Проведено SWOT-аналіз готельного підприємства. Визначено зовнішні та внутрішні фактори, які впливають на маркетингову конкурентоспроможність готельного підприємства. Виділено основні заходи, які сприятимуть удосконаленню конкурентоспроможності підприємства на основі маркетингових досліджень. Запропоновано заходи з використанням сильних та слабких сторін хостелу для підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку готельних послуг міста Харкова.
The work examines the problems of managing the marketing competitiveness of the hotel enterprise and the role of marketing research for the development of the hotel business. Competitors of the "Good Night" hostel were evaluated based on guest reviews. Deficiencies in the work of the hostel were determined using the SERVQUAL method, criteria were calculated according to the developed questionnaire. Carrying out a SWOT analysis of a hotel enterprise. The external and internal factors affecting the marketing competitiveness of the hotel enterprise are determined. The main measures that will contribute to improving the competitiveness of the enterprise on the basis of marketing research are highlighted. Measures using the strengths and weaknesses of the hostel to increase the competitiveness of the enterprise in the market of hotel services in the city of Kharkiv are proposed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49461
Розташовується у зібраннях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_M_241-22m-01_Bondarev_M_V.pdf
  Restricted Access
4.76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.