Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49461
Название: Управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства (на прикладі Hostel Good Night)
Авторы: Бондарев, Микита Вадимович
Научный руководитель: Татар, Л. В
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Ключевые слова: SWOT-аналіз;маркетинг;стратегія;якість;SWOT analysis;marketing;strategy;quality
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бондарев М. В. Управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства (на прикладі Hostel Good Night): кваліфікаційна робота другого (магістерського) рівня: спец. 241 Готельно-ресторанна справа; наук. кер. Л. В. Татар; Харків; ДБТУ. 2023. 104 с.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто проблеми управління маркетинговою конкурентоспроможністю готельного підприємства та роль маркетингових досліджень для розвитку готельного бізнесу. Проведено оцінку конкурентів хостелу «Good Night» за відгуками гостей. Визначено недоліки у роботі хостелу за допомогою методики SERVQUAL, прораховано критерії за розробленою анкетою. Проведено SWOT-аналіз готельного підприємства. Визначено зовнішні та внутрішні фактори, які впливають на маркетингову конкурентоспроможність готельного підприємства. Виділено основні заходи, які сприятимуть удосконаленню конкурентоспроможності підприємства на основі маркетингових досліджень. Запропоновано заходи з використанням сильних та слабких сторін хостелу для підвищення конкурентоспроможності підприємства на ринку готельних послуг міста Харкова.
The work examines the problems of managing the marketing competitiveness of the hotel enterprise and the role of marketing research for the development of the hotel business. Competitors of the "Good Night" hostel were evaluated based on guest reviews. Deficiencies in the work of the hostel were determined using the SERVQUAL method, criteria were calculated according to the developed questionnaire. Carrying out a SWOT analysis of a hotel enterprise. The external and internal factors affecting the marketing competitiveness of the hotel enterprise are determined. The main measures that will contribute to improving the competitiveness of the enterprise on the basis of marketing research are highlighted. Measures using the strengths and weaknesses of the hostel to increase the competitiveness of the enterprise in the market of hotel services in the city of Kharkiv are proposed.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49461
Располагается в коллекциях:241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023_M_241-22m-01_Bondarev_M_V.pdf
  Restricted Access
4.76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.