Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876
Назва: Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок
Автори: Онищенко, В. М.
Шубіна, Л. Ю.
Островерх, І. С.
Ключові слова: натуральні ковбасні оболонки;кишкові оболонки;ковбасні вироби
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 315-320.
Короткий огляд (реферат): Надано аналіз жиропроникності як показника комплексу захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок та стандартних методів її визначення. На підставі одержаних результатів дослідження жиропроникності основних видів кишкових оболонок встановлено доцільність та запропоновано шляхи її зниження, що дозволить підвищити технологічні та споживні властивості ковбасних виробів.
The analysis of the grease penetration as the index of the complex protective properties of natural sausage casings and standard methods for its determination were given. On the base of the research results of grease penetration of main types of guts casings the suitability was established and the ways of its reducing were suggested. It allows improving technological and consumer properties of sausage products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_52.pdf260.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.