Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorШубіна, Л. Ю.-
dc.contributor.authorОстроверх, І. С.-
dc.date.accessioned2022-08-14T14:48:47Z-
dc.date.available2022-08-14T14:48:47Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 315-320.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4876-
dc.description.abstractНадано аналіз жиропроникності як показника комплексу захисних властивостей натуральних ковбасних оболонок та стандартних методів її визначення. На підставі одержаних результатів дослідження жиропроникності основних видів кишкових оболонок встановлено доцільність та запропоновано шляхи її зниження, що дозволить підвищити технологічні та споживні властивості ковбасних виробів.uk_UA
dc.description.abstractThe analysis of the grease penetration as the index of the complex protective properties of natural sausage casings and standard methods for its determination were given. On the base of the research results of grease penetration of main types of guts casings the suitability was established and the ways of its reducing were suggested. It allows improving technological and consumer properties of sausage products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнатуральні ковбасні оболонкиuk_UA
dc.subjectкишкові оболонкиuk_UA
dc.subjectковбасні виробиuk_UA
dc.titleДослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_52.pdf260.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.