Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Назва: | Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої |
Автори: | Хацкевич, Ю. М. Черевична, Н. І. Борисова, А. О. |
Ключові слова: | просолювання сьомги охолодженої;тузлук (сольовий розчин);сьомга |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено залежність швидкості проходження процесу
просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від
концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині). Dependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_51.pdf | 244.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.