Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Назва: Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої
Автори: Хацкевич, Ю. М.
Черевична, Н. І.
Борисова, А. О.
Ключові слова: просолювання сьомги охолодженої;тузлук (сольовий розчин);сьомга
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315.
Короткий огляд (реферат): Досліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині).
Dependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_51.pdf244.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.