Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХацкевич, Ю. М.-
dc.contributor.authorЧеревична, Н. І.-
dc.contributor.authorБорисова, А. О.-
dc.date.accessioned2022-08-14T14:39:32Z-
dc.date.available2022-08-14T14:39:32Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationХацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875-
dc.description.abstractДосліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині).uk_UA
dc.description.abstractDependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпросолювання сьомги охолодженоїuk_UA
dc.subjectтузлук (сольовий розчин)uk_UA
dc.subjectсьомгаuk_UA
dc.titleДослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_51.pdf244.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.