Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хацкевич, Ю. М. | - |
dc.contributor.author | Черевична, Н. І. | - |
dc.contributor.author | Борисова, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T14:39:32Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T14:39:32Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875 | - |
dc.description.abstract | Досліджено залежність швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині). | uk_UA |
dc.description.abstract | Dependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | просолювання сьомги охолодженої | uk_UA |
dc.subject | тузлук (сольовий розчин) | uk_UA |
dc.subject | сьомга | uk_UA |
dc.title | Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_51.pdf | 244.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.