Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875
Название: | Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої |
Авторы: | Хацкевич, Ю. М. Черевична, Н. І. Борисова, А. О. |
Ключевые слова: | просолювання сьомги охолодженої;тузлук (сольовий розчин);сьомга |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 311-315. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено залежність швидкості проходження процесу
просолювання сьомги охолодженої, що вирощується промислово, від
концентрації NaCl у тузлуку (сольовому розчині). Dependence of the speed of salting refrigerated industrially grown salmon on NaCl concentration in brine (salt solution) is researched. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4875 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_51.pdf | 244.44 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.