Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4870
Title: | Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР |
Authors: | Тюрікова, І. С. |
Keywords: | волоський горіх;молочна стадія стиглості;БАР |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Тюрікова І. С. Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 283-288. |
Abstract: | Запропоновано використання горіха молочної стадії стиглості для
отримання екстрактів з підвищеною біологічною цінністю. Досліджено різні
варіанти подрібнення сировини та визначено оптимальний.
Експериментально підтверджено залежність екстракції біологічно активних
речовин від ступеня подрібнення горіха. In the article the use of nut of the suckling stage of maturity is offered for the receiving of extracts with an enhanced biological value. Different variants of reducing to fragments of materials are researched and the optimal size of fragments is defined. Dependence of biologically active substances extraction on the size of reduced fragments of nut is experimentally proved. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4870 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_46.pdf | 378.08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.