Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4870
Название: | Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР |
Авторы: | Тюрікова, І. С. |
Ключевые слова: | волоський горіх;молочна стадія стиглості;БАР |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Тюрікова І. С. Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 283-288. |
Краткий осмотр (реферат): | Запропоновано використання горіха молочної стадії стиглості для
отримання екстрактів з підвищеною біологічною цінністю. Досліджено різні
варіанти подрібнення сировини та визначено оптимальний.
Експериментально підтверджено залежність екстракції біологічно активних
речовин від ступеня подрібнення горіха. In the article the use of nut of the suckling stage of maturity is offered for the receiving of extracts with an enhanced biological value. Different variants of reducing to fragments of materials are researched and the optimal size of fragments is defined. Dependence of biologically active substances extraction on the size of reduced fragments of nut is experimentally proved. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4870 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_46.pdf | 378.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.