Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4870
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТюрікова, І. С.-
dc.date.accessioned2022-08-14T13:38:00Z-
dc.date.available2022-08-14T13:38:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТюрікова І. С. Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 283-288.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4870-
dc.description.abstractЗапропоновано використання горіха молочної стадії стиглості для отримання екстрактів з підвищеною біологічною цінністю. Досліджено різні варіанти подрібнення сировини та визначено оптимальний. Експериментально підтверджено залежність екстракції біологічно активних речовин від ступеня подрібнення горіха.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the use of nut of the suckling stage of maturity is offered for the receiving of extracts with an enhanced biological value. Different variants of reducing to fragments of materials are researched and the optimal size of fragments is defined. Dependence of biologically active substances extraction on the size of reduced fragments of nut is experimentally proved.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectволоський горіхuk_UA
dc.subjectмолочна стадія стиглостіuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.titleВплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАРuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_46.pdf378.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.