Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4865
Назва: Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха
Автори: Омельчук, С. В.
Мельник, І. В.
Домарецький, В. А.
Ключові слова: оригінальне пиво;волоський горіх;екстракт
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Омельчук С. В., Мельник І. В., Домарецький В. А. Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 260-265.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано ринок пива в Україні та його потреби. У ході літературного огляду виявлено, що актуальним у наш час є створення нових сортів оригінального пива, тому було проведено дослідження з розробки технології оригінального пива з додаванням екстракту навколоплідних шкірок волоського горіха, а також проведено органолептичну оцінку якості готового пива.
In the article the beer market in Ukraine and his requirement is analysed. During the literary review it is revealed that nowadays the creation of new kinds of original beer is urgent, therefore research on development of technology of original beer with addition of extract of fetal rinds of walnut was conducted, and also the organoleptic quality assessment of ready beer was conducted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4865
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_42.pdf334.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.