Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОмельчук, С. В.-
dc.contributor.authorМельник, І. В.-
dc.contributor.authorДомарецький, В. А.-
dc.date.accessioned2022-08-14T12:54:24Z-
dc.date.available2022-08-14T12:54:24Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОмельчук С. В., Мельник І. В., Домарецький В. А. Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 260-265.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4865-
dc.description.abstractПроаналізовано ринок пива в Україні та його потреби. У ході літературного огляду виявлено, що актуальним у наш час є створення нових сортів оригінального пива, тому було проведено дослідження з розробки технології оригінального пива з додаванням екстракту навколоплідних шкірок волоського горіха, а також проведено органолептичну оцінку якості готового пива.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the beer market in Ukraine and his requirement is analysed. During the literary review it is revealed that nowadays the creation of new kinds of original beer is urgent, therefore research on development of technology of original beer with addition of extract of fetal rinds of walnut was conducted, and also the organoleptic quality assessment of ready beer was conducted.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоригінальне пивоuk_UA
dc.subjectволоський горіхuk_UA
dc.subjectекстрактuk_UA
dc.titleТехнологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіхаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_42.pdf334.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.