Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48575
Назва: | Супервізія і коучинг в освіті: метод. вказівки |
Автори: | Пономарьова, Марина Сергіївна Золотарьова, Світлана Анатоліївна Новікова, Вікторія Євгеніївна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Супервізія і коучинг в освіті: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання); упоряд. М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова. Харків: ДБТУ, 2024. 40 с. |
Короткий огляд (реферат): | Курс «Супервізія і коучинг в освіті» – це один з пріоритетних векторів основних спеціальних навчальних дисциплін, що сприяє формуванню профіля фахівця професійної освіти. Мета дисципліни – сприяння формуванню здатності здобувачів розв’язувати складні професійні задачі забезпечення якості навчання і викладання, підтримки, психолого педагогічного і науково-методичного супроводу учасників освітнього процесу, їхнього особистісного і професійного розвитку; професійний розвиток супервізора і професійних спільнот; коучингові технології в освіті; принципи, структура та етапи педагогічного коучингу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MR_015 Superviziya_kouchinh_24.pdf | 416.65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.