Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575
Название: Супервізія і коучинг в освіті: метод. вказівки
Авторы: Пономарьова, Марина Сергіївна
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Новікова, Вікторія Євгеніївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Супервізія і коучинг в освіті: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання); упоряд. М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова. Харків: ДБТУ, 2024. 40 с.
Краткий осмотр (реферат): Курс «Супервізія і коучинг в освіті» – це один з пріоритетних векторів основних спеціальних навчальних дисциплін, що сприяє формуванню профіля фахівця професійної освіти. Мета дисципліни – сприяння формуванню здатності здобувачів розв’язувати складні професійні задачі забезпечення якості навчання і викладання, підтримки, психолого педагогічного і науково-методичного супроводу учасників освітнього процесу, їхнього особистісного і професійного розвитку; професійний розвиток супервізора і професійних спільнот; коучингові технології в освіті; принципи, структура та етапи педагогічного коучингу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_015 Superviziya_kouchinh_24.pdf416.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.