Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пономарьова, Марина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Золотарьова, Світлана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Новікова, Вікторія Євгеніївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-03-04T10:40:05Z | - |
dc.date.available | 2024-03-04T10:40:05Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Супервізія і коучинг в освіті: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання); упоряд. М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова. Харків: ДБТУ, 2024. 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575 | - |
dc.description.abstract | Курс «Супервізія і коучинг в освіті» – це один з пріоритетних векторів основних спеціальних навчальних дисциплін, що сприяє формуванню профіля фахівця професійної освіти. Мета дисципліни – сприяння формуванню здатності здобувачів розв’язувати складні професійні задачі забезпечення якості навчання і викладання, підтримки, психолого педагогічного і науково-методичного супроводу учасників освітнього процесу, їхнього особистісного і професійного розвитку; професійний розвиток супервізора і професійних спільнот; коучингові технології в освіті; принципи, структура та етапи педагогічного коучингу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Супервізія і коучинг в освіті: метод. вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_015 Superviziya_kouchinh_24.pdf | 416.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.