Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПономарьова, Марина Сергіївна-
dc.contributor.authorЗолотарьова, Світлана Анатоліївна-
dc.contributor.authorНовікова, Вікторія Євгеніївна-
dc.date.accessioned2024-03-04T10:40:05Z-
dc.date.available2024-03-04T10:40:05Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСупервізія і коучинг в освіті: методичні вказівки до вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання (спеціальність 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) форми навчання); упоряд. М. С. Пономарьова, С. А. Золотарьова, В. Є. Новікова. Харків: ДБТУ, 2024. 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48575-
dc.description.abstractКурс «Супервізія і коучинг в освіті» – це один з пріоритетних векторів основних спеціальних навчальних дисциплін, що сприяє формуванню профіля фахівця професійної освіти. Мета дисципліни – сприяння формуванню здатності здобувачів розв’язувати складні професійні задачі забезпечення якості навчання і викладання, підтримки, психолого педагогічного і науково-методичного супроводу учасників освітнього процесу, їхнього особистісного і професійного розвитку; професійний розвиток супервізора і професійних спільнот; коучингові технології в освіті; принципи, структура та етапи педагогічного коучингу.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleСупервізія і коучинг в освіті: метод. вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_015 Superviziya_kouchinh_24.pdf416.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.