Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48492
Назва: Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів
Інші назви: Использование овощных пюре для создания кондитерских гелеобразных отделочных полуфабрикатов
Use of vegetable puree for the establishment of finishing products confectionery gel
Автори: Камбулова, Ю. В.
Сильчук, Т. А.
Свідерко, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Камбулова Ю. В., Сильчук Т. А., Свідерко О. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 242-253.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): Проведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотою
Проведено комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного тюре с использованием в качестве структурообразователя кукурузного модифицированного крохмала.
Conducted series of studies on improving the technology of confectionery semi-finishing on the basis of hydrolyzed vegetable puree to use as a builder of corn starch-modified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48492
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_35.pdf574.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.