Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48492
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамбулова, Ю. В.-
dc.contributor.authorСильчук, Т. А.-
dc.contributor.authorСвідерко, О. В.-
dc.date.accessioned2024-03-02T11:44:02Z-
dc.date.available2024-03-02T11:44:02Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКамбулова Ю. В., Сильчук Т. А., Свідерко О. В. Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 242-253.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48492-
dc.description.abstractПроведено комплекс досліджень щодо удосконалення технологій кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів на основі гідролізованого овочевого пюре і використанням в якості структуроутворювача кукурудзяного крохмалю, модифікованого кислотоюuk_UA
dc.description.abstractПроведено комплекс исследований по усовершенствованию технологий кондитерских отделочных полуфабрикатов на основе гидролизованного овощного тюре с использованием в качестве структурообразователя кукурузного модифицированного крохмала.uk_UA
dc.description.abstractConducted series of studies on improving the technology of confectionery semi-finishing on the basis of hydrolyzed vegetable puree to use as a builder of corn starch-modified.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleВикористання овочевих пюре для розроблення кондитерських драглеподібних оздоблювальних напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeИспользование овощных пюре для создания кондитерских гелеобразных отделочных полуфабрикатовuk_UA
dc.title.alternativeUse of vegetable puree for the establishment of finishing products confectionery geluk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_35.pdf574.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.