Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48491
Назва: | Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів |
Інші назви: | Моделирование гидротермический процесса обработки пищевых продуктов Hydrothermal simulation of food processing |
Автори: | Мартиненко, Л. Г. Карпенко, К. В. Карпенко, Л. К. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Мартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Карпенко Л. К. Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 232-241. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119 |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена фізико-математична модель нагрівання харчового продукту при гідротермічній обробці, яка враховує взаємну дію навколишнього простору, варильного об'єму, електричного нагрівача, рідини, N шматків продукту та нерівномірний розподіл температури. Адекватність теоретичних і експериментальних даних доведено за допомогою коефіцієнта Стьюдента на рівні 95% вірогідності. Разработана физико-математическая модель нагрева пищевого продукта при гидротермической обработке, учитывающая взаимное действие окружающего пространства, варочного объема, электрического нагревателя, жидкости, N кусков продукта и неравномерное распределение температуры. Адекватность теоретических и экспериментальных данных доказано с помощью коэффициента Стьюдента на уровне 95% достоверности. A physical-mathematical model of heating a food product in the hydrothermal treatment, which takes into account the mutual effect of the environment, cooking volume, electric heater, liquid, N pieces of product and uneven temperature distribution.Adequacy of theoretical and experimental data shown by the coefficient Student at 95% probability. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48491 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_119_2011_34.pdf | 345.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.