Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48491
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМартиненко, Л. Г.-
dc.contributor.authorКарпенко, К. В.-
dc.contributor.authorКарпенко, Л. К.-
dc.date.accessioned2024-03-02T11:26:51Z-
dc.date.available2024-03-02T11:26:51Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМартиненко Л. Г., Карпенко К. В., Карпенко Л. К. Моделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 232-241.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48491-
dc.description.abstractРозроблена фізико-математична модель нагрівання харчового продукту при гідротермічній обробці, яка враховує взаємну дію навколишнього простору, варильного об'єму, електричного нагрівача, рідини, N шматків продукту та нерівномірний розподіл температури. Адекватність теоретичних і експериментальних даних доведено за допомогою коефіцієнта Стьюдента на рівні 95% вірогідності.uk_UA
dc.description.abstractРазработана физико-математическая модель нагрева пищевого продукта при гидротермической обработке, учитывающая взаимное действие окружающего пространства, варочного объема, электрического нагревателя, жидкости, N кусков продукта и неравномерное распределение температуры. Адекватность теоретических и экспериментальных данных доказано с помощью коэффициента Стьюдента на уровне 95% достоверности.uk_UA
dc.description.abstractA physical-mathematical model of heating a food product in the hydrothermal treatment, which takes into account the mutual effect of the environment, cooking volume, electric heater, liquid, N pieces of product and uneven temperature distribution.Adequacy of theoretical and experimental data shown by the coefficient Student at 95% probability.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleМоделювання гідротермічного процесу обробки харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeМоделирование гидротермический процесса обработки пищевых продуктовuk_UA
dc.title.alternativeHydrothermal simulation of food processinguk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_34.pdf345.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.