Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48483
Назва: Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування
Інші назви: Использование капиллярных вискозиметров ВПЖ измерения вязкости оклейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании
Use capillary viscometer to measure viscosity VPZh okleysterizovannoy flour suspension wheat sprouting
Автори: Фоміна, І. М.
Парфірова, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Фоміна І. М., Парфірова О. В. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 173-178.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): У статті доведено доцільність використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії з пророслого зерна пшениці. Результати показані на прикладі віскозиметру ВПЖ-2 0,73.
B статье обоснована целесообразность использования капиллярных вискозиметров ВПЖ для определения вязкости оклейстеризованной мучной суспензии из проросшего зерна пшеницы, Результаты показаны на примере вискозиметра ВПЖ-2 0,73.
The feasibility of using capillary viscometers VPZh to determine the viscosity of the flour paste from germinated wheat substantiated in the article. The results are showed in the example of the viscometer VPZh-2 0.73.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48483
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_26.pdf507.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.