Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48483
Название: Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування
Другие названия: Использование капиллярных вискозиметров ВПЖ измерения вязкости оклейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании
Use capillary viscometer to measure viscosity VPZh okleysterizovannoy flour suspension wheat sprouting
Авторы: Фоміна, І. М.
Парфірова, О. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Фоміна І. М., Парфірова О. В. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 173-178.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): У статті доведено доцільність використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії з пророслого зерна пшениці. Результати показані на прикладі віскозиметру ВПЖ-2 0,73.
B статье обоснована целесообразность использования капиллярных вискозиметров ВПЖ для определения вязкости оклейстеризованной мучной суспензии из проросшего зерна пшеницы, Результаты показаны на примере вискозиметра ВПЖ-2 0,73.
The feasibility of using capillary viscometers VPZh to determine the viscosity of the flour paste from germinated wheat substantiated in the article. The results are showed in the example of the viscometer VPZh-2 0.73.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48483
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_26.pdf507.63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.