Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48483
Title: Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування
Other Titles: Использование капиллярных вискозиметров ВПЖ измерения вязкости оклейстеризованной мучной суспензии пшеницы при проращивании
Use capillary viscometer to measure viscosity VPZh okleysterizovannoy flour suspension wheat sprouting
Authors: Фоміна, І. М.
Парфірова, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Фоміна І. М., Парфірова О. В. Використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для вимірювання в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії пшениці під час її пророщування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 173-178.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Abstract: У статті доведено доцільність використання капілярних віскозиметрів ВПЖ для визначення в'язкості клейстеризованої борошняної суспензії з пророслого зерна пшениці. Результати показані на прикладі віскозиметру ВПЖ-2 0,73.
B статье обоснована целесообразность использования капиллярных вискозиметров ВПЖ для определения вязкости оклейстеризованной мучной суспензии из проросшего зерна пшеницы, Результаты показаны на примере вискозиметра ВПЖ-2 0,73.
The feasibility of using capillary viscometers VPZh to determine the viscosity of the flour paste from germinated wheat substantiated in the article. The results are showed in the example of the viscometer VPZh-2 0.73.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48483
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_26.pdf507.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.