Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Назва: Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів
Інші назви: Анализ использования разного по форме переменного электрического тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий
Analysis of use of the variable electric current different in the form at electrocontact heating culinary products
Автори: Михайлов, В. М.
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 144-149.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовано застосування різного за формою змінного електричного струму. Розглянуто способи отримання змінного струму тa визначено доцільність застосування прямокутної форми зміни струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів,
В статье проанализировано использование разного по формою переменного электрического тока. Рассмотрены способы получения переменного тока и определена целесообразность использования прямоугольной формы изменения тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий.
In article analyzed use of different forms of variable electric current. Considered ways of reception of alternating current and defined expediency use of squared change of electric current at electrocontact heating of culinary products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Розташовується у зібраннях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_119_2011_21.pdf234.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.