Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Название: Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів
Другие названия: Анализ использования разного по форме переменного электрического тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий
Analysis of use of the variable electric current different in the form at electrocontact heating culinary products
Авторы: Михайлов, В. М.
Дьяков, О. Г.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 144-149.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано застосування різного за формою змінного електричного струму. Розглянуто способи отримання змінного струму тa визначено доцільність застосування прямокутної форми зміни струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів,
В статье проанализировано использование разного по формою переменного электрического тока. Рассмотрены способы получения переменного тока и определена целесообразность использования прямоугольной формы изменения тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий.
In article analyzed use of different forms of variable electric current. Considered ways of reception of alternating current and defined expediency use of squared change of electric current at electrocontact heating of culinary products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Располагается в коллекциях:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_119_2011_21.pdf234.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.