Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorБабкіна, І. В.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2024-03-01T13:46:42Z-
dc.date.available2024-03-01T13:46:42Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Дьяков О. Г., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 119 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2011. С. 144-149.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48478-
dc.description.abstractВ статті проаналізовано застосування різного за формою змінного електричного струму. Розглянуто способи отримання змінного струму тa визначено доцільність застосування прямокутної форми зміни струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів,uk_UA
dc.description.abstractВ статье проанализировано использование разного по формою переменного электрического тока. Рассмотрены способы получения переменного тока и определена целесообразность использования прямоугольной формы изменения тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделий.uk_UA
dc.description.abstractIn article analyzed use of different forms of variable electric current. Considered ways of reception of alternating current and defined expediency use of squared change of electric current at electrocontact heating of culinary products.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 119-
dc.titleАналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробівuk_UA
dc.title.alternativeАнализ использования разного по форме переменного электрического тока при электроконтактном нагреве кулинарных изделийuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of use of the variable electric current different in the form at electrocontact heating culinary productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 119: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_119_2011_21.pdf234.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.