Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48045
Назва: Технології виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни
Автори: Рожков, Артур Олександрович
Безпалько, Валентина Василівна
Деревянко, Ірина Олександрівна
Огурцов, Євген Миколайович
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Технології виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 208 ”Агроінженерія”; ДБТУ; уклад: А. О. Рожков, В. В. Безпалько, І. О. Деревянко, Є. М. Огурцов. Харків, б. в., 2024. 29 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва продукції рослинництва» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітиспеціальності 208 «Агроінженерія». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48045
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_TVPR_208_SR_24.pdf379.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.