Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48045
Название: Технології виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни
Авторы: Рожков, Артур Олександрович
Безпалько, Валентина Василівна
Деревянко, Ірина Олександрівна
Огурцов, Євген Миколайович
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Технології виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 208 ”Агроінженерія”; ДБТУ; уклад: А. О. Рожков, В. В. Безпалько, І. О. Деревянко, Є. М. Огурцов. Харків, б. в., 2024. 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва продукції рослинництва» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітиспеціальності 208 «Агроінженерія». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48045
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_TVPR_208_SR_24.pdf379.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.