Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРожков, Артур Олександрович-
dc.contributor.authorБезпалько, Валентина Василівна-
dc.contributor.authorДеревянко, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorОгурцов, Євген Миколайович-
dc.date.accessioned2024-02-23T21:06:06Z-
dc.date.available2024-02-23T21:06:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнології виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 208 ”Агроінженерія”; ДБТУ; уклад: А. О. Рожков, В. В. Безпалько, І. О. Деревянко, Є. М. Огурцов. Харків, б. в., 2024. 29 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48045-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва продукції рослинництва» містять опис, програму та структуру викладання навчальної дисципліни для денної та заочної форм навчання здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освітиспеціальності 208 «Агроінженерія». Наведена деталізована тематика теоретичного та практичного курсів дисципліни. Методичні вказівки містять запитання для проведення підсумкового контролю знань, наведені методи оцінювання, список рекомендованої літератури. Окремо викладені засади академічної доброчесності учасників освітнього процесу. Методичні вказівки можуть бути корисними та цікавими для здобувачів інших спеціальностей, науково педагогічних працівників.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleТехнології виробництва продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_TVPR_208_SR_24.pdf379.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.