Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043
Назва: | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни зі спец. 201 Агрономія |
Автори: | Рожков, Артур Олександрович Чигрин, Ольга Василівна Гепенко, Олександра Вікторівна Воропай, Юлія Володимирівна |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: б. в. |
Бібліографічний опис: | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнол. у-нт; уклад.: А. О Рожков., О. В. Чигрин, О. В. Гепенко, Ю. В. Воропай. Харків: б. в., 2024. 29 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnol_vyrob_orhanichnoyi produktsiyi_24.pdf | 735.58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.