Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043
Название: Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни зі спец. 201 Агрономія
Авторы: Рожков, Артур Олександрович
Чигрин, Ольга Василівна
Гепенко, Олександра Вікторівна
Воропай, Юлія Володимирівна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнол. у-нт; уклад.: А. О Рожков., О. В. Чигрин, О. В. Гепенко, Ю. В. Воропай. Харків: б. в., 2024. 29 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_Tekhnol_vyrob_orhanichnoyi produktsiyi_24.pdf735.58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.