Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043
Название: | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни зі спец. 201 Агрономія |
Авторы: | Рожков, Артур Олександрович Чигрин, Ольга Василівна Гепенко, Олександра Вікторівна Воропай, Юлія Володимирівна |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: б. в. |
Библиографическое описание: | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнол. у-нт; уклад.: А. О Рожков., О. В. Чигрин, О. В. Гепенко, Ю. В. Воропай. Харків: б. в., 2024. 29 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnol_vyrob_orhanichnoyi produktsiyi_24.pdf | 735.58 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.