Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожков, Артур Олександрович | - |
dc.contributor.author | Чигрин, Ольга Василівна | - |
dc.contributor.author | Гепенко, Олександра Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Воропай, Юлія Володимирівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-23T20:57:46Z | - |
dc.date.available | 2024-02-23T20:57:46Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнол. у-нт; уклад.: А. О Рожков., О. В. Чигрин, О. В. Гепенко, Ю. В. Воропай. Харків: б. в., 2024. 29 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: б. в. | uk_UA |
dc.title | Технології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни зі спец. 201 Агрономія | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Tekhnol_vyrob_orhanichnoyi produktsiyi_24.pdf | 735.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.