Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожков, Артур Олександрович-
dc.contributor.authorЧигрин, Ольга Василівна-
dc.contributor.authorГепенко, Олександра Вікторівна-
dc.contributor.authorВоропай, Юлія Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-02-23T20:57:46Z-
dc.date.available2024-02-23T20:57:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТехнології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заоч. форм навч. спец. 201 Агрономія; Держ. біотехнол. у-нт; уклад.: А. О Рожков., О. В. Чигрин, О. В. Гепенко, Ю. В. Воропай. Харків: б. в., 2024. 29 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48043-
dc.description.abstractМетодичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни «Технології виробництва органічної продукції рослинництва» розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму та структуру навчальної дисципліни, теми практичних занять, теми для самостійної роботи здобувачами, рекомендовану літературу, питання до підсумкового контролю. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти зі спеціальності 201 «Агрономія».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleТехнології виробництва органічної продукції рослинництва: метод. вказівки для самостійного вивчення дисципліни зі спец. 201 Агрономіяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Tekhnol_vyrob_orhanichnoyi produktsiyi_24.pdf735.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.