Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772
Назва: Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу
Автори: Погожих, М. І.
Одарченко, Д. М.
Гордієнко, В. В.
Мовчан, А. О.
Ключові слова: харчові продукти;товарознавчий аналіз;карась річковий;курка
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 183-190.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано та науково обґрунтовано використання нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Визначено чинники, що впливають на ефективність даного методу пробопідготовки, зокрема під час підготовки до аналізу продукції тваринної групи: карася річкового та курки.
New method of preparation before the analysis food products and raw materials was proposed and substantiated. Factors, that influence on the efficiency of this method were identified applicable to the meat production: river carp and chicken.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_30.pdf236.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.