Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4772
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorГордієнко, В. В.-
dc.contributor.authorМовчан, А. О.-
dc.date.accessioned2022-08-12T12:47:24Z-
dc.date.available2022-08-12T12:47:24Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 183-190.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772-
dc.description.abstractЗапропоновано та науково обґрунтовано використання нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Визначено чинники, що впливають на ефективність даного методу пробопідготовки, зокрема під час підготовки до аналізу продукції тваринної групи: карася річкового та курки.uk_UA
dc.description.abstractNew method of preparation before the analysis food products and raw materials was proposed and substantiated. Factors, that influence on the efficiency of this method were identified applicable to the meat production: river carp and chicken.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectтоварознавчий аналізuk_UA
dc.subjectкарась річковийuk_UA
dc.subjectкуркаuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_30.pdf236.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.