Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, М. І. | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Гордієнко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Мовчан, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:47:24Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:47:24Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Погожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 183-190. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4772 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано та науково обґрунтовано використання нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. Визначено чинники, що впливають на ефективність даного методу пробопідготовки, зокрема під час підготовки до аналізу продукції тваринної групи: карася річкового та курки. | uk_UA |
dc.description.abstract | New method of preparation before the analysis food products and raw materials was proposed and substantiated. Factors, that influence on the efficiency of this method were identified applicable to the meat production: river carp and chicken. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | товарознавчий аналіз | uk_UA |
dc.subject | карась річковий | uk_UA |
dc.subject | курка | uk_UA |
dc.title | Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_30.pdf | 236.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.